Marsh

Home

Wat is MemoRisk®?

Hoe breng je risico's in kaart? Wij bij Marsh doen dat al meer dan 15 jaar met MemoRisk. Met een slim vraag-en-antwoordspel krijgt u via het Internet direct inzicht in het risicoprofiel van uw organisatie. U krijgt alleen de vragen te zien die voor u van belang zijn, met daarbij alle informatie die u nodig heeft om de vragen te beantwoorden. Met deze antwoorden maken wij voor u een offerte op maat. Ook ontvangt u een gratis adviesrapport met praktische tips om uw risico te verminderen.

 

Hoe werkt MemoRisk®?

U krijgt in de on-line risicotoets vragen voorgelegd met antwoordmogelijkheden, toelichtingen en plaatjes. Afhankelijk van uw antwoord krijgt u vervolgvragen. Elk antwoord wordt gewogen en daarmee legt u uw risicoprofiel vast. U ziet direct of u voor een voordelige offerte in aanmerking komt en onder welke voorwaarden. Hierdoor ontvangt u pas echt maatwerk!


Wat levert het u op?
Uw risicoprofiel vormt de basis voor een premievoorstel. Hebt u meer geïnvesteerd in veiligheid, dan offreren wij u een nog lagere premie! Daarnaast kunt u het rapport (gebaseerd op uw antwoorden) gebruiken voor een verdere verbetering van de veiligheid en dus de continuïteit van uw onderneming. En dat is van groot belang!